Evenementen

 

 Gaveweek

 

Leuke activiteiten doen in de zomervakantie? Dat kan!
Wij organiseren elke dag een leuke activiteit.
 
We houden ons aan de regels van het RIVM.
 • Was vaak je handen. 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schud geen handen.

 

 • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen:
 • Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar kunnen buiten samen sport-, spel- en bewegingsactiviteiten doen zonder de 1,5 meter regel in acht te nemen.
 • Begeleiding houdt 1,5 meter afstand tot elkaar en tot jongeren van 13 t/m 18 jaar. We beperken als begeleiding fysiek contact met kinderen t/m 12 jaar tot wat noodzakelijk is en houd bij deze leeftijdsgroep zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.
 
Iedereen is welkom, tenzij:
 • Je de afgelopen 24 uur of bij de start van de activiteit één of meerdere van de volgende (milde) klachten hebt (gehad): neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
 • Je bij de start van de activiteit een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten hebt.
 • Je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en als dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld. - Je een huisgenoot/gezinslid hebt met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en als je korter dan 14 dagen geleden contact gehad hebt met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had.
 • Je in quarantaine bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.
 • Je in een risicogroep zit, dan is toestemming nodig van de ouders. Overleg eventueel met de huisarts.
 • Je ziek wordt of klachten krijgt tijdens de activiteit, dan moet je direct naar huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stay at home, play at home

 

Helaas is iedereen genoodzaakt om thuis te blijven door het Coronavirus. Dit houdt in dat er ook geen activiteiten gehouden worden in de Gaveborg. Wees niet getreurd, wij komen met Wordfeud waardoor u thuis nog actief bezig kan blijven. Wat is Wordfeud? Wordfeud is een online versie van scrabble die je vanaf thuis tegen mensen kan spelen.

 De app is makkelijk te downloaden en te installeren op uw smartphone of tablet. Het is te spelen op  een Android of Apple besturingssysteem en het is gratis. Ga naar de AppStore op uw tablet of smartphone en zoek op Wordfeud. Maak makkelijk en snel een account aan. Als de app eenmaal geïnstalleerd is kunt u bij het icoon van instellingen in de app controleren wat uw gebruikersnaam en e-mailadres zijn. Deze kunt u wijzigen wanneer u dat nodig vindt. Als u personen wil zoeken in de app klikt u op het plus icoon in de app, vervolgens kunt u de gebruikersnaam of e-mail van de betreffende persoon  invullen en uitnodigen voor een spel. 

Wilt u actief bezig blijven vanuit huis en lijkt het u leuk om dit tegen vrienden, bekenden of uit inwoners van Oostwold te spelen?  Stuur dan een mailtje met uw gebruikersnaam, naam en e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat er een lijst met spelers uit Oostwold en omstreken gemaakt kan worden om tegen te spelen. Deze lijst wordt regelmatig bijgehouden en doorgestuurd.

Stay safe, stay at home and play at home.

 

 

 

 

 

Attachments:
Download this file (Foto spel.jpg)Foto spel.jpg[Foto spel leuk voor kinderen]1681 kB
Download this file (Foto+opdrachten spel.jpg)Foto+opdrachten spel.jpg[Foto opdrachten spel voor het gezin]2029 kB