Nieuwsbrief 2018-01: NIEUWS UIT OOSTWOLD OWK, klein maar fijn , ontwikkeling zet voort.

 Opnieuw sluit OWK een mooi seizoen af

Na het vorige seizoen zou je verwachten dat de stijgende lijn toch een keer moet stabiliseren. Niks is minder waar. OWK is een kleine maar bloeiende vereniging. Het was dan ook een seizoen met weer vele mooie momenten en ontwikkelingen.

Zo is in september de samenwerking omtrent Kaboutersport gestart met Pelikaan S., zette de samenwerking met Zunobri, betreffende de midweek zich voort en werd voor een deel van onze jeugd samenwerking gezocht met korfbalverenigingen Rodenburg en Sparta. Dergelijke ontwikkelingen vereisen dat je als vereniging de ballen goed hoog moet zien te houden. Natuurlijk gaat bij dit leerproces wel eens iets minder goed, maar bovenal gaat het er dan om hoe we daar als vereniging mee omgaan.

Het was dan ook een uitdagend seizoen, waar we toch zeker over kunnen spreken als een geslaagde uitdaging. Dit blijkt wel uit de samenwerking die in het nieuwe seizoen verder zal worden uitgebreid. Voor OWK zal dan alle OWK jeugd spelen in de Combi teams ORS. Dit geeft OWK de mogelijkheid om alle jeugd korfbal te kunnen aanbieden op hun eigen niveau en met hun eigen leeftijdsgenoten.

Natuurlijk is een dergelijke ontwikkeling alleen mogelijk met de passievolle inzet van vele vrijwilligers en gelukkig zijn die er bij OWK. We zijn klein en kunnen natuurlijk nog meer vrijwilligers gebruiken om ook zo te kunnen blijven presteren en zicht te houden op de toekomst.

Zin om eens te kijken wat je bij onze leuke en gezellige vereniging zou kunnen doen? Wij kunnen alle hulp, heel goed gebruiken.  Neem vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we hebben vast iets leuks en passends qua tijd en onderwerpen.