Evenementen

 Stay at home, play at home

 

Helaas is iedereen genoodzaakt om thuis te blijven door het Coronavirus. Dit houdt in dat er ook geen activiteiten gehouden worden in de Gaveborg. Wees niet getreurd, wij komen met Wordfeud waardoor u thuis nog actief bezig kan blijven. Wat is Wordfeud? Wordfeud is een online versie van scrabble die je vanaf thuis tegen mensen kan spelen.

 De app is makkelijk te downloaden en te installeren op uw smartphone of tablet. Het is te spelen op  een Android of Apple besturingssysteem en het is gratis. Ga naar de AppStore op uw tablet of smartphone en zoek op Wordfeud. Maak makkelijk en snel een account aan. Als de app eenmaal geïnstalleerd is kunt u bij het icoon van instellingen in de app controleren wat uw gebruikersnaam en e-mailadres zijn. Deze kunt u wijzigen wanneer u dat nodig vindt. Als u personen wil zoeken in de app klikt u op het plus icoon in de app, vervolgens kunt u de gebruikersnaam of e-mail van de betreffende persoon  invullen en uitnodigen voor een spel. 

Wilt u actief bezig blijven vanuit huis en lijkt het u leuk om dit tegen vrienden, bekenden of uit inwoners van Oostwold te spelen?  Stuur dan een mailtje met uw gebruikersnaam, naam en e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat er een lijst met spelers uit Oostwold en omstreken gemaakt kan worden om tegen te spelen. Deze lijst wordt regelmatig bijgehouden en doorgestuurd.

Stay safe, stay at home and play at home.