Op Koningsdag, dinsdag 27 april, organiseert de Gaveborg een aantal activiteiten in het teken van de Koning. Een uitgelezen kans om met je gezin, je familie, je vrienden of iemand anders een leuke dag te beleven.

Wil jij je op koningsdag dit jaar vermaken? Wacht dan niet langer en geef je, of je kind(eren), op voor een of meer van de volgende activiteiten: de Speurtocht, de Zeskamp en/of de Koningsquiz.

In de ochtend staat er een speurtocht op de planning voor de peuters. De koning heeft een schatkaart gemaakt voor de gezinnen uit Oostwold. Bij de speurtocht krijg je een bingokaart en het is de bedoeling dat de kinderen de afbeeldingen op de bingokaart weten te zoeken tijdens de speurtocht. Opgeven voor de speurtocht kan per gezin. Het is namelijk de bedoeling dat de ouder(s)/verzorger met de kinderen de speurtocht uitvoeren. Meer info volgt na het opgeven.

In de middag is er een zeskamp georganiseerd voor alle kinderen en jeugd, hierin strijden de teams tegen elkaar om de Koningsbeker door verschillende activiteiten uit te voeren. Deze middag staat in het teken van bewegen en plezier maken in de vorm van een competitie. Geef hiervoor je kinderen op. 

We spelen in de avond een heerlijke Koningsquiz waarin je je tijd en energie wel kwijtraakt. De Gaveborg trakteert de oranje huishoudens van Oostwold en omstreken op een verrassend avondje uit, in eigen huis. Een laptop/smartphone, een internetverbinding en een paar hersencellen zijn genoeg voor een avond vol vermaak. Geef bij het opgeven ook je teamnaam door. 

Geef bij het opgeven door wie je voor welke activiteit(en) opgeeft en wat de leeftijden zijn. Geef je op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over de activiteiten en over Koningsdag volgt nog, hou hiervoor de Facebookpagina en de website in de gaten.

Pasen komt eraan en ook tijdens Pasen heeft de Gaveborg niet stil gezeten!


We hebben een PaasTour georganiseerd op paasmaandag (5 april) waarbij je uit verschillende routes kan kiezen. Het is de bedoeling dat je volgens de instructies de route weet te fietsten en dat je bij de tour de vragen weet te beantwoorden. Het team met de meeste goede antwoorden per route wint de Paastour en verdient een prijs. 

je hebt de keuze uit 10, 16 en 20 kilometer en elke route begint en eindigt bij de Gaveborg. Het is mogelijk om een lunchpakket te bestellen, dit pakket bevat brood, beleg en wat drinken. Hier hoor je nog meer over.

Lijkt je dit leuk en staat je tweewieler gereed, geef je dan op en doe mee! Opgeven doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin je teamnaam, de namen van de deelnemers en de leeftijden. Geef ook aan welke route je voorkeur heeft.

Voor calamiteiten of vragen kunt u bellen naar Stefan Smit: 06-20150588

Deelname aan de Paastour is op eigen risico.

In de week van 12 t/m 16 juli is er weer een huttenbouwweek!
Dit jaar is het thema: Een reis om de wereld.
Naast dat er in deze week mooie hutten worden gebouwd, zijn er natuurlijk ook andere leuke activiteiten die voor de kinderen worden georganiseerd.
Ook voor de kinderen van de bovenbouw is er dit jaar een leuk programma. Zoals een middagje kanoën (hierbij is een zwemdiploma wel verplicht). Dit is wel onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen van de bovenbouw kinderen.
 
Onderaan dit bericht kan het PDF bestand voor het aanmeldformulier worden gedownload.

 

 

Attachments:
Download this file (Gaveweek aanmeldformulier 2021.pdf)Aanmeldformulier[ ]259 kB

ACTIVITEITEN MENUKAART voor jongeren tot 18 jaar
Doe mee! Wil je graag een toffe activiteit doen? Op www.sociaalwerkdeschans.nl/jongeren kun jij aangeven welke activiteit je wilt doen in jouw dorp. Dan gaan wij samen deze activiteit opzetten (samen met je vrienden). Dit kunnen we al binnen een week plannen, dus meld je aan!

Over de Gaveborg


Bij de Gaveborg kunt u meerdere arrangementen samenstellen, speciaal op maat gemaakt. Grote voordelen van de Gaveborg zijn de niet-commerciële prijsstelling, snelle service en afhandeling, gunstige ligging naast de A7 en de sociaal-maatschappelijke instelling. Dit geldt voor zowel particulier als zakelijk.

 

Laatste nieuws

©2021 Multifunctioneel Centrum de Gaveborg. Alle rechten voorbehouden. Website door Nick van Loo

Zoeken