PaasTour

Pasen komt eraan en ook tijdens Pasen heeft de Gaveborg niet stil gezeten!


We hebben een PaasTour georganiseerd op paasmaandag (5 april) waarbij je uit verschillende routes kan kiezen. Het is de bedoeling dat je volgens de instructies de route weet te fietsten en dat je bij de tour de vragen weet te beantwoorden. Het team met de meeste goede antwoorden per route wint de Paastour en verdient een prijs. 

je hebt de keuze uit 10, 16 en 20 kilometer en elke route begint en eindigt bij de Gaveborg. Het is mogelijk om een lunchpakket te bestellen, dit pakket bevat brood, beleg en wat drinken. Hier hoor je nog meer over.

Lijkt je dit leuk en staat je tweewieler gereed, geef je dan op en doe mee! Opgeven doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin je teamnaam, de namen van de deelnemers en de leeftijden. Geef ook aan welke route je voorkeur heeft.

Voor calamiteiten of vragen kunt u bellen naar Stefan Smit: 06-20150588

Deelname aan de Paastour is op eigen risico.

Over de Gaveborg


Bij de Gaveborg kunt u meerdere arrangementen samenstellen, speciaal op maat gemaakt. Grote voordelen van de Gaveborg zijn de niet-commerciële prijsstelling, snelle service en afhandeling, gunstige ligging naast de A7 en de sociaal-maatschappelijke instelling. Dit geldt voor zowel particulier als zakelijk.

 

Laatste nieuws

©2021 Multifunctioneel Centrum de Gaveborg. Alle rechten voorbehouden. Website door Nick van Loo

Zoeken