'Gewoon gezellig' 

 

Als vrijwilliger word je opgenomen in een gezellig en enthousiast team van vrijwilligers. Jaarlijks organiseren wij verschillende workshops en cursussen voor onze vrijwilligers. In de zomer gaan we gezellig samen BBQ of we hebben in de winter een lekker kerstbuffet klaar staan. Met oud en nieuw hebben we een borrel en geven we onze vrijwilligers een bedankje voor hun inzet. 

 

Wij kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken! Dus wilt u meedraaien in een leuk team voor vast of op oproepbasis, neem dan eens contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Wij zijn doorlopend opzoek naar nieuwe vrijwilligers voor onder andere:

-      Bar werkzaamheden

-      Keukenwerkzaamheden

-      Schoonmaakwerkzaamheden

-      Klusjes in en om het gebouw

 

Voor meer informatie, aanmelden als vrijwilliger of heeft u leuke ideeën, u kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050-5515697

 

Over de Gaveborg


Bij de Gaveborg kunt u meerdere arrangementen samenstellen, speciaal op maat gemaakt. Grote voordelen van de Gaveborg zijn de niet-commerciële prijsstelling, snelle service en afhandeling, gunstige ligging naast de A7 en de sociaal-maatschappelijke instelling. Dit geldt voor zowel particulier als zakelijk.

 

Laatste nieuws

©2021 Multifunctioneel Centrum de Gaveborg. Alle rechten voorbehouden. Website door Nick van Loo

Zoeken