De Gavebibliotheek in MCO de Gaveborg (ingang 1e deur rechts) opende in oktober 2016. Iedereen uit Oostwold en omgeving kan er gratis boeken, dvd’s en cd’s lenen. Je hoeft geen lid of abonnee te worden, er wordt geen administratie van voorraad, inbreng, leners en uitleen bijgehouden, er is geen uitleentermijn. Lenen en terugbrengen berust dus gewoon op vertrouwen.

De collectie bestaat uit gedoneerde tweedehands boeken, dvd’s en cd’s in allerlei genres en voor alle leeftijden.

Geleend en ingebracht materiaal kan worden achtergelaten in de speciale doos op tafel. Wat niet kan worden geplaatst, zijn beschadigde, verouderde boeken, encyclopedieën, studieboeken, tijdschriften, videobanden en cassettebandjes.

 

De Gavebibliotheek wordt beheerd door vrijwilligers. Elke dag komt één van hen naar de bibliotheek om de kasten netjes te houden en om teruggebracht en ingebracht materiaal op de goede plaatsen te zetten.

Loop gerust naar binnen, ook als de vrijwilligers er niet zijn, en maak gebruik van deze gratis service van MCO de Gaveborg!

 

Over de Gaveborg


Bij de Gaveborg kunt u meerdere arrangementen samenstellen, speciaal op maat gemaakt. Grote voordelen van de Gaveborg zijn de niet-commerciële prijsstelling, snelle service en afhandeling, gunstige ligging naast de A7 en de sociaal-maatschappelijke instelling. Dit geldt voor zowel particulier als zakelijk.

 

Laatste nieuws

©2021 Multifunctioneel Centrum de Gaveborg. Alle rechten voorbehouden. Website door Nick van Loo

Zoeken