Huisregels Gaveborg

 

  1. Het is niet toegestaan om te roken in de Gaveborg.

 

  1. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren en drankjes te nuttigen in het horecagedeelte, de gangen, de kleedkamers, het (dak)terras en de sporthal

 

  1. Het is niet toegestaan om glaswerk mee te nemen buiten het horecagedeelte en het buitenterras.

 

  1. Het is niet toegestaan om rond te hangen in de gangen van de Gaveborg.

 

  1. Het is niet toegestaan om huisdieren mee naar binnen te nemen

 

  1. Het is niet toegestaan om drugs of daaraan gerelateerde genotsmiddelen te bezitten, te gebruiken of te verhandelen in en rondom de Gaveborg.
  2. Door het multifunctionele karakter van de Gaveborg wordt extra aandacht gevraagd voor respect en omgangsvormen ten opzichte van alle gebruikers, vrijwilligers en beheer.

 

  1. Voor het handhaven van de rust in en om de Gaveborg is het niet toegestaan om geluidsoverlast te veroorzaken.

 

9.     Er wordt geen alcoholhoudende drank verstrekt aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd van een bezoeker vragen medewerkers en vrijwilligers van de Gaveborg u een legitimatiebewijs te tonen.

 

10.     Het is voor jeugd onder de 16 jaar niet toegestaan zonder begeleiding van iemand boven de 18 jaar gebruik te maken van de gymzaal en de fitness in de Gaveborg. Gebruik hiervan is op eigen risico.

 

11.     Het is niet toegestaan om gebruik te maken van de fitness zonder geldig abonnement. Huisregels van de fitness hangen in de fitness ruimte.

 

12.     Laat uw eigendommen op de locatie van de Gaveborg en in uw auto niet onbeheerd achter. De Gaveborg is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen. Parkeren, zowel op de parkeerplaats als in de omgeving van de Gaveborg geschiedt op eigen risico.

Over de Gaveborg


Bij de Gaveborg kunt u meerdere arrangementen samenstellen, speciaal op maat gemaakt. Grote voordelen van de Gaveborg zijn de niet-commerciële prijsstelling, snelle service en afhandeling, gunstige ligging naast de A7 en de sociaal-maatschappelijke instelling. Dit geldt voor zowel particulier als zakelijk.

 

Laatste nieuws

06 oktober 2020
02 oktober 2020
15 september 2020
©2020 Multifunctioneel Centrum de Gaveborg. Alle rechten voorbehouden. Website door Nick van Loo

Zoeken