Fitness

Fit en gezond, het kan in de Gaveborg!

Een fitnesszaal kan natuurlijk niet uitblijven in zo’n sportief complex als de Gaveborg. In de Gaveborg kan elke sporter en niet sporter dan ook terecht voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Hieronder valt onder meer:

 • de groei van spiermassa (fitness in de vorm van ‘bodybuilding’),
 • de verbetering van het uithoudingsvermogen (cardiofitness),
 • lenigheid,
 • snelheid en
 • coördinatie.

Voor deze vormen van fitness heeft de Gaveborg verschillende apparaten beschikbaar zoals diverse krachttoestellen, losse stangen en gewichten. Tevens staan er diverse cardiotoestellen, als fietsen, roeimachines, steps, crosstrainers en loopbanden.

De fitnesszaal is gelegen op de eerste verdieping van de Gaveborg.

Lid worden

Lid worden van de Gavefitness kan al voor: €20,–/maand, €40,–/kwartaal en €160,–/jaar.Door lid te worden van de GaveFitness kan je onbeperkt gebruik maken van de fitnesszaal in de Gaveborg.

Inschrijfformulieren
Toegang

Nadat men lid is geworden kan door middel van een druppel, tijdens de openingstijden van de Gaveborg gebruik gemaakt worden van de fitness ruimte. De deur van de fitness gaat open met de druppel. Deze druppels zijn voor leden, in de winkel op te halen tussen: 8:00 – 18:00. Na 18:00 kan de druppel afgehaald worden in het sportcafé. Het is belangrijk om na gebruik van de fitnessruimte deze netjes achter te laten en vervolgens de druppel weer in te leveren.

Tips en trucs
 • Goede warming/up en niet te zwaar beginnen
 • Als je nog weinig ervaring hebt met fitness of vragen hebt kun je altijd terecht bij de fitnessbegeleiders Joeri en Jannes. Als begeleiders raden wij aan een goede warming/up te doen.
 • Deze warming-up bestaat uit zeven minuten lopen op de loopband of fietsen op de fiets.
 • Zonder warming-up is de kans op blessures groot. Het lichaam en de spieren kunnen namelijk niet zo snel overschakelen van weinig belasting naar veel belasting,
 • Begin niet met heel veel gewicht op de apparaten, probeer het langzaam op te bouwen. Wanneer met een hoog gewicht begonnen wordt , is de kans op spierpijn groot en ook dit is niet goed voor de spieren.

  Inschrijfformulier voor Fitness de Gaveborg

  Geslacht
  ManVrouw

  Abonnement
  MaandabonnementKwartaalabonnementJaarabonnement

  Betalingswijze
  Ik kies voor betaling per jaar en machtig hierbij SDO het lidmaatschapsgeld jaarlijks automatisch van mijn rekening af te schrijven. *2)Ik kies voor betaling per kwartaal en machtig hierbij SDO het lidmaatschapsgeld per kwartaal automatisch van mijn rekening af te schrijven. *2)Ik kies voor betaling per maand en machtig hierbij SDO het lidmaatschapsgeld maandelijks automatisch van mijn rekening af te schrijven. *2)Ik kies voor kontante of pinbetaling (bij een maandabonnement is deze optie verplicht)

  Ik ben bekend met de algemene voorwaarden en de huisregels van FITNESS DE GAVEBORG en ik ga daarmee akkoord. (De algemene voorwaarden en de huisregels van FITNESS DE GAVEBORG liggen ter inzage in de bar en in de fitness ruimte en worden op aanvraag uitgereikt.)

  *1) Aankruisen wat van toepassing is.
  *2) Automatische incasso vindt plaats op de laatste werkdag voor het ingaan van het abonnement.
  Indien u niet akkoord gaat met de afschrijving, heeft u 56 kalenderdagen de tijd om uw bank
  opdracht te geven het bedrag terug te boeken.